11 Oct
11Oct

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha gyerekekről van szó. Ugyanis ha éppen nem hívnak és várnak bennünket valahova, akkor ellátogatnak hozzánk. Ez történt a nyár utolsó heteiben: az egyik csapat jött, a másikhoz mi mentünk. Mivel az időjárás is mindig minket támogatott, nem maradhatott el a habparti, és a pancsolás sem.    

Már javában szeptembert írtunk, amikor a Városmajori oviból meglátogatott bennünket egy csoport. Nagyon hálásak vagyunk nektek és az óvónéniknek is a figyelmességetekért! Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a többi csoportot is vendégül láthatjuk a jövőben.  

A kényszerszünet után újraindultak a BFKH  II. kerületi Népegészségügyi Osztálya által szervezett egészségnapok a kerületi iskolákban. Elsőként a Pasaréti Szabó Lőrinc Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnáziumban vártak bennünket. Külön köszönet minden osztálynak, bármikor szívesen találkozunk veletek újra! 

Alig egy pár nappal később a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnáziumba látogattunk, ahol kora délutánig szerencsére minden osztállyal közel egy órát tölthettünk. Nem is tudunk mit mondani, egész egyszerűen ti is nagyon jó fejek voltatok az első pillanatoktól! A vendéglátást itt is nagyon köszönjük a pedagógusoknak! 

A programok folytatódnak, később újra beszámolunk.  

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.