16 Nov
16Nov

Közzétételre kerültek a Magyar Tűzoltósport Egyesület - MTSE Hungary szervezésében tartott versenyek 2023. évi összetett eredményei. 

Ebben a listában 215 név van felsorolva, köztük a 15.-től egészen a 211. helyig egy tucatnyian a mi tűzoltóink is. Ennek a listának az elején azok vannak, akik a lehető legtöbb versenyre elmentek, és ott kihozták magukból amit csak lehetett. Szerintünk Ők mind a 215-en hősies bajnokok, akár egy versenyen indultak, akár az összesen.  

Ha egy picit visszatekintünk erre az évre, akkor büszkén mondhatjuk el, hogy idén az ország több pontján, így Kecskeméten, Egerben, Balatonlellén, és persze Budapesten megtartott versenyeken szép számú indulóval sikerült képviseltetni magunkat, sokszor a legtöbbel.   

Októberben volt részünkről az idei utolsó megmérettetés a Nagyvárad téri SOTE toronyházban, ahol hat tűzoltónk állt rajthoz. Az épület legfelső szintjére való feljutást az ötödik és a tizenötödik emelet között feladatok nehezítették, nem kicsit, nagyon. 

Az, hogy idén is tudtunk sportolni, nem egy magától értetődő dolog. Köszönjük a versenyt szervező és lebonyolító MTSE tagjainak az áldozatvállalást, a támogatók segítségét, és a Gyarmati Dezső Uszoda  - II. kerület valamint a Külkerpark - Strand a város felett-nek a rendszeres sportolási lehetőséget. Jövőre folytatjuk.

 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.