22 Jul
22Jul

Szinte nem telik el úgy egy nap, hogy ne érkezzen hozzánk egy segítő szándékú telefonhívás vagy éppen egy levél, amiben eszközöket, bútort, használati tárgyakat ajánlanak fel nekünk. Sokszor megáll valaki az ajtónkban, és gyümölcsöt, friss pékárút, süteményt, vagy éppen egy üveg szörpöt átadva lep meg bennünket. Megtankoljuk az autónkat, és a pénztárnál közlik velünk, hogy amit a pult mellett látunk összekészítve azt is vigyük, mert aki most kanyarodik ki a kútról az mindent kifizetett. Odajön hozzánk egy hölgy amikor a viharban kidőlt fáktól próbáljuk az utat szabaddá tenni, majd mindenkinek a kezébe nyomja a sarki boltban nekünk vásárolt ásványvizet. Megállunk a nyári kánikulában valami tűzeset után hazafelé tartva egy fagyira, és a sorból valaki egyszercsak megszólal hogy mindent amit kértünk Ő fizeti ki ... 

Estig lehetne írni, ezért felsorolni sem lehet azt a sok jót amivel ismerősök és ismeretlenek segítenek nekünk minden nap, amiért nem lehetünk elég hálásak, és amit igazából talán soha nem is fogjuk tudni eléggé megköszönni.


Több mint egy évtizede tartja fontosnak a támogatásunkat Soós Manuela, aki a kerületben lakik, és a vállalkozása is itt található. 


A Pro Event Produkciós Kft.
(rendezvényszervező ügynökség) által részünkre ajándékozott szakfelszerelések 


Pár hónapja családok maradtak áram nélkül, amikor egy kidőlt fa leszakította a vezetékeket. Amit akkor csak lehetett, megtettünk gyors helyreállítás érdekében. Nem felejtettek el bennünket.


 Gépeket kaptunk hálából és köszönetként egy családi ház tetőszerkezetében keletkezett tűz oltása után. 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.