05 Dec
05Dec

Sajnos az idei évben sok olyan megszokott program törlésre került, ami egyébként évről évre hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Korlátozottan jutottak el hozzánk a gyerekek, nem tudtunk részt venni környezetvédelmi akciókban, sportban, és elmaradt rengeteg rendezvény is.   

Nem maradhatott el viszont az éves csoportos véradás, és a műanyag kupakok egész éves gyűjtése sem, amihez az egyesület tagjain kívül már sokan mások is csatlakoztak.   Az összegyűlt kupakokat idén a Szatmári Kft. segítségével juttattuk el Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesületének, akik komoly gyűjtést szerveznek és koordinálnak évek óta. A jól újrahasznosítható kupakok értékesítéséből befolyó teljes összeg ebben az évben a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt támogatja.   

Ja, és ma van az ENSZ Közgyűlése által egy 1985-ben hozott határozat szerint az Önkéntesek nemzetközi napja. Ennek alkalmából mindenkit arra biztatunk, hogy lehetősége szerint  legyen az élet valamelyik területén maga is önkéntes, esetleg  támogassa azt, hogy együtt sokkal jobbá tehessük a világot.

 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.