29 Jan
29Jan

Még január elején keltett felháborodást az az eset, amikor a Völgy utcai Ökumenikus óvoda elől egy ismeretlen személy ellopta az ott karácsonyfának szépen feldíszített földlabdás fenyőfát. Az örökzöldet cipelő elkövetőt megörökítették a kamerák. Nem csak a fa ellopása volt az egyedüli furcsa dolog az ovinál, ugyanis a bejárat környékén lévő fákról hétről hétre folyadékokkal töltött összekötött és feldobott üveg és műanyag flakonok kezdtek el lógni, többször komoly balesetveszélyt jelentve. 

Pénteken már a II. kerületi hivatásos tűzoltók segítségére is szükség volt a veszélyes tárgyak eltávolításához. A biztonsági kamerák képein szintén az ovihoz és a fákhoz rejtélyes okból vonzódó korábbi fenyőtolvaj volt látható. 

A lakossági felháborodást olvasva a Rózsadomb Polgárőrség megszervezte az ovi figyelését, melynek során ma este látták az egyik fára ismét folyadékokkal töltött flakonokat dobó személyt. Az érkező villamosra futva felszálló Cs. P. csak a városmajori megállóig jutott el, ott a polgárőröknek és a rendőröknek sikerült intézkedés alá vonni. Az eljárást a II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.  


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.