07 Jun
07Jun

A rendőrséget segítve került sor a Pasaréti Ferences Plébánia templom Úrnapi körmenetének biztosítására. A biztosításban egy gépkocsival és kettő elektromos robogóval négy polgárőrünk vett részt. A közlekedők megértését és türelmét természetesen most is köszönjük!

A Szépvölgyi utat egy sorompó zárja le egy pár hónapja a Szépvölgyi dűlő vonalában, ugyanis folyamatban vannak azok a munkálatok, amelyeknek köszönhetően nemsokára a természet visszakapja a parkolókkal és korábbi építésekkel elvett területét. Polgárőreink folyamatosan ellenőrzik a természetvédelmi területekhez vezető utakat, így volt ez akkor is, amikor egy gépkocsi érkezett a lezárt területen lévő sorompóhoz. Belülről. A munkálatok végeztével senki nem fogja azt nézni, hogy több hektáros területen esetleg ki tartózkodik a tiltás ellenére, a sorompót lezárják. Ezúttal szerencséje volt a járműben tartózkodó párnak, ugyanis a tűzoltó gépjárműveinkben van sorompó kulcs. A robogós polgárőreink mentek érte, így rövid idő alatt ki tudtuk őket engedni. 

Két esetben álltunk meg az utcán olyan kisteherautók mellett, amiket tárva nyitva hagytak. Hosszú percek után aztán előkerültek a közeli házak valamelyikében dolgozó szakemberek, akik nem győzték megköszönni, hogy a szerszámaikra és értékeikre egy ideig mi figyeltünk.   

És végül de nem utolsó sorban: egy hét alatt újabb három helyen találtak nyitott garázst a járőrszolgálatot teljesítő polgárőreink. Ahol a tulajdonost nem sikerült előkeríteni, ott természetesen jegyzőkönyv és képek készítése mellett a kaput lecsukták.        

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.