02 Jun
02Jun

Első körben megmutatjuk, hogy mi mindent találtak nyitva az elmúlt hetekben a járőrszolgálatot ellátó polgárőreink. 

Nyitva maradt egy gépkocsinak a jobb első ajtaja a Rózsadomb, egy másiknak a hátsó ajtaja a Pálvölgy, illetve lehúzott ablakkal hagytak egy autót a Törökvész városrészekben. Szintén a Rózsadomb városrészben találták nyitva az a garázst, amiben az ott álló autón kívül minden más mozdítható volt. A tulajdonosok értesítése, vagy a biztonságos lezárás minden esetben megtörtént. 

Szép példáját adták az egymásra is történő odafigyelésből azok a lakótársaink, akik azért kértek segítséget, mert nyitva találtak egy üzletet a Vizivárosban. Nem voltak tétlenek egyébként addig sem, amíg a rendőrségi irányítás által küldött robogós polgárőreink megérkeztek a helyszínre, ugyanis közben mindent megtettek, hogy elérjék az üzlet tulajdonosát. A jogosultak helyszínre érkezését természetesen már a polgárőrök várták meg. Kiderült, hogy az üzlet ajtaja véletlenül maradt egy pár órát tárva-nyitva, de szerencsére nem tűnt el semmi.

Meleg nyári hónapok állnak előttünk. Kérjük, hogy mindenki legyen figyelmes, közlekedjen, szórakozzon, és pihenjen is óvatosan. Ha odafigyelünk magunkra és másokra is, akkor nem leszünk bűncselekmény sértettjei, és balesetek sérültjeivé sem válunk.  

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.