18 May
18May

Sok a baleset, és ez alól sajnos a kerületünk sem kivétel. Kérjük, hogy mindenki tartsa be a szabályokat, legyen körültekintő és figyelmes, mert mindenkit hazavárnak!

Gyalogos gázoláshoz küldte a robogós szolgálatot ellátó polgárőröket a rendőrségi irányítás május 9-én este a Mammut bevásárló központhoz, ahol egy fiatal lányt gázoltak el a zebrán. A súlyos sérült ellátása, és a helyszínelés idejére a forgalom csak egy sávon haladhatott. 

Lakossági bejelentés alapján ugyancsak a robogós szolgálat ment május 17-én délután a Ruszti út - Hankóczy utca kereszteződéséhez, ahol egy motoros elesett, egy gépjármű pedig a kerítésnek csapódott. A súlyos sérült ellátása, valamint a helyszínelés idejére a kereszteződéshez vezető útszakaszok lezárásra kerültek.

A gépkocsizó szolgálatot ellátó polgárőrök is segítették az egyesület önkéntes tűzoltóinak munkáját, ugyanis május 5-én a viharos szélben több fa is kidőlt, illetve ágak szakadtak le. 

A robogós szolgálatot ellátó polgárőrök nyitott hátsó ajtóval találtak egy gépkocsit a Rézmál városrészben éjfélkor. Jegyzőkönyv felvételét követően az autó hátsó ajtaja lezárásra került. 

Továbbra is több esetben találtak nyitott garázsokat a járőrszolgálatot ellátó polgárőrök. Az esetek egy részében sikerült a tulajdonost értesíteni, volt ahonnan pedig a helyszínen hagyott jegyzőkönyv alapján kaptunk visszajelzést: köszönik, nem tűnt el semmi.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.