10 Dec
10Dec

A kerékpárral szolgálatot teljesítő polgárőrünknek szólt egy járókelő a Lipótmező városrészben, hogy egy férfi műanyag és papírhulladék gyűjtésére szolgáló edények tartalmát az utcán kiöntötte, azokat egymásba rakta, és a Mátyás Király Kertje felé vette az irányt. A férfi már az erdőben járt, amikor sikerült beérni. A sötétben ugyan hamar nyoma veszett, de a saját holmiját, és a két kukát hátrahagyta. A táska tulajdonosát a rendőrség keresi. 

A változatos útvonalakon gépkocsizó szolgálatot teljesítő polgárőreink a Viziváros városrészben egy tárva nyitva hagyott gépkocsira lettek figyelmesek a késő esti órákban. Az autó használója egy jegyzőkönyvvel lett tájékoztatva, majd az egyébként üres autót lezárták. 

Három személygépkocsi, és egy kisteherautó tört össze abban a balesetben, ami a Tölgyfa utcában történt. A jelentős torlódást okozó balesetnél mintegy három órán át segítettek a polgárőreink, hogy a forgalom a lehetőségekhez mérten haladni tudjon.  Személyi sérülés nem történt. 

Nyitott garázs tulajdonosát sikerült a szomszédok segítségével értesíteni a Rózsadomb, egy leszakadt elektromos kábel okozta veszélyhelyzet miatt pedig a szolgáltatót kellett a Csatárka városrészben. 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.