16 Dec
16Dec

Szinte nincs olyan szolgálatunk, amikor nem kell tárva-nyitva lévő garázs mellett megállnunk, és a tulajdonost keresni. A képeinken szereplő esetek egyikénél sikerült a házból egy lakóval a kapcsolatot felvenni, és gyors leltározás után a jelenlétében lezárni a teremgarázst. Nem tűntek el az ott tárolt kerékpárok, autógumi szettek, alumínium létra, az ipari porszívó, és sok egyéb apróság sem.   

A következő helyszínen nyitva talált garázs gyári csomagolásban lévő lapra szerelt bútorokat, háztartási gépeket, valamint számtalan egyéb tárgyat is tartalmazott. Tulajdonost itt nem sikerült keríteni, ezért jegyzőkönyv és képek készítése után a kapu lezárásra került. 


Egy nem mindennapi történetnek is a részesei lettünk a héten. Egy aggódó telefonhívást követően kerültünk kapcsolatba egy komoly fiúval, a hat éves Kristóffal. Kristóf jobb kezének gyűrűs ujjára egy gyűrűnek látszó fülbevaló szorult, amit el kellett valahogy távolítani. Elsőként a jól alkalmazható vékony zsinóros technikával próbáltuk leszedni, de az ékszer peremezett kivitele miatt végül ez nem volt sikeres. Maradt a csípőfogó, amivel apró darabokban két részletben meggyengítettük, majd óvatosan eltörtük a bizsut. Sérülés nem történt, könnycsepp nem volt, a hősiességet pedig egy csokoládéval jutalmaztuk. 


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.