30 Dec
30Dec

Rengeteg lakossági panasz érkezett a Budagyöngye bevásárlóközpont előtti parkolóban kéregető egyik személyre, akinek az erőszakossága már nem ismert határokat, arról nem is szólva, hogy mérhetetlen mennyiségű szemetet hagyott maga után.  Heteken keresztül tartó fokozott és állandó jelenlét biztosításával jelenleg úgy néz ki, hogy sikerült a rendet helyreállítani. 

A járőrszolgálatok teljesítése során polgárőreink két alkalommal találtak nyitva lévő garázst, melyekben a járműveken kívül más értékek is voltak. Az egyik esetben jegyzőkönyv és képfelvételek készítésével egy időben megtörtént a garázs lezárása, a másik esetben a késői óra ellenére a hálálkodó tulajdonos végezte el ugyan ezt. 

Füstben álltak a környék utcái december közepén az esti órákban a Pasarét városrészben, ezért a polgárőreink félreálltak, és gyalogosan indultak a füst forrását keresni. Perceken belül eljutottak az egyik társasház udvarán égő bútorlapokhoz, aminek az oltását a közelben lévő esővíz tárolóból meg is kezdték. Ez a tűz egyébként mellé lerakott régi fotelen keresztül akár az előtetőre, aztán onnan ki tudja még merre terjedhetett volna, figyelembe véve azt is, hogy a később előkerülő lakó már nem éppen józan állapotban volt. A tüzelésről, és a mérgező füstben való sütésről szerencsére sikerült lebeszélni.


 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.