03 May
03May

Ismét sok időt töltöttünk gyermekek között. Még március végén jártunk egy rövidebb időre a Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium-ban, ide az év vége felé egészségnapra egy kicsit hosszabb időre majd visszatérünk.  

Április 15-én az Újlaki Általános Iskola-ban egészségnapot tartottak, évek óta örömmel és visszatérő vendégként fogadnak bennünket, ez most sem volt másképp.

Április 18-án a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium-ból az 5/b. osztályt fogadtuk. Lehet velük elfogultak vagyunk egy kicsit, ugyanis mi két éve egészségnapon már találkoztunk egymással. Ebből kiindulva akár uncsi is lehetett volna ez a nap, de persze nagyon nem volt az: közel három és fél óra  után csak azért kellett elköszönnünk  tőlük, mert az ebédet  nem mi szolgáltuk fel. Az 5/b. is tuti hogy egy életre a szívünkbe  lopta magát.  

26-án a Fekete István Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI  tüneményes ovis csoportja érkezett hozzánk, akiknek nagyon sok örömteli percet tudtunk szerezni. A gyerekekkel tartó fejlesztő pedagógusokkal együtt boldogan állapítottuk meg, hogy a kicsik érdeklődése még másfél óra után is töretlen.  

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.