24 Feb
24Feb
Az éjfél körül viharossá erősödő szél ismét károkat okozott. Az első riasztás hajnali kettő óra körül érkezett hozzánk, egy a Remete úton kidőlt fához. A gyökerestül kifordult fa egy gépkocsira is rádőlt, az eltávolításával egy óra alatt végeztünk. 
A következő esetnél a Csévi utcában vártak bennünket, ahol tőből tört ketté a szél egy nagyobb fát. Az ágak villany és távközlési vezetéket szakítottak, megrongálták a kerítést, és a felcsapódó kéregdarabok sérülést okoztak egy parkoló gépkocsi elejében is. Csodával határos módon ugyanakkor egy karcolás sem esett az ott álló másik autón, amit viszont a hatalmas ágak szinte teljesen körbevettek. Ennél az esetnél segítséget kértünk, így a II. kerületi hivatásos tűzoltó bajtársainkkal együtt közel két óra sikerült az autót kiszabadítani, és a fát feldarabolni. 
A Pasaréti út egyik társasházának udvarán a házfalnak, a tetőnek, és az egyik terasznak dőlt egy hatalmas fa, amit derékba tört a szél. A fa eltávolításához itt is segítségünkre siettek a II. kerületi hivatásos tűzoltó bajtársaink, akikkel közösen két óra alatt sikerült a veszélyhelyzetet elhárítani.
A károk elhárításán, és a veszélyhelyzetek megszüntetésén továbbra is folyamatosan dolgoznak a fővárosi hivatásos tűzoltók.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.